Παραδίδεται την Πέμπτη σε κυκλοφορία η παράκαμψη Λάρισας

Ένα από τα σημαντικότερα οδικά έργα για την πόλη της Λάρισας , παραδίδεται αύριο Πέμπτη 12 Αυγούστου  και ώρα 11 το πρωί σε κυκλοφορία. Πρόκειται για τον δακτύλιο της πόλης και συγκεκριμένα το οδικό τμήμα της παράκαμψης Λάρισας από την ε.ο. Λαρίσης- Κοζάνης έως τη Γ γέφυρα Πηνειού (γέφυρα Νέας Σμύρνης).

Οι εργασίες στο έργο,  που χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Θεσσαλίας, έχουν ολοκληρωθεί και αύριο θα δοθεί για πρώτη φορά σε χρήση,  επιτρέποντας την κυκλοφοριακή σύνδεση των οδών  Αεροδρομίου- Ηρώων Πολυτεχνείου-Σωκράτους με τη οδό Λαρίσης-Κοζάνης.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την πόλη της Λάρισας, το οποίο θα διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία από και προς τον Τύρναβο, την Ελασσόνα και την Κοζάνη για όσα οχήματα  κινούνται από την πλευρά της  Νέας Σμύρνης ή της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Επιπλέον, το έργο δίνει διέξοδο στη συνοικία Παπασταύρου, η οποία  συνδέεται μέσω της οδού Πάρνηθος με το δακτύλιο ενώ τέλος βοηθά στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στη γέφυρα του Αλκαζάρ, η οποία  έχει ήδη διευκολυνθεί σημαντικά με τον κυκλικό κόμβο που κατασκευάστηκε στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ