Πού πάς στον κάμπο με «Prada» ρε Μιλένα;

Μπορεί ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε να είναι δομικός, αλλά υπάρχουν και κραυγαλέες αστοχίες που σε κάνουν να απορείς για το αν ο πρωθυπουργός σκέφτηκε με καθαρό μυαλό όλες τις αλλαγές. Μία από αυτές τις αστοχίες είναι αναμφισβήτητα η τοποθέτηση της κ. Μιλένας Αποστολάκη σε θέση υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, μια θέση που σίγουρα απαιτεί ειδικά τώρα με τις τόσες ραγδαίες παγκόσμιες αλλαγές στον πρωτογενή τομέα γνώση και εμπειρία σε χειρισμούς, αλλά και άνεση επαφών με τον αγροτικό κόσμο.

Πώς είναι δυνατόν η κ. Αποστολάκη από το Κολωνάκι, να βρεθεί στο θεσσαλικό κάμπο και να συνομιλήσει για βαμβάκι, σιτηρά, αναδιάρθρωση καλλιεργειών με Μπούτα, Κοκκινούλη κ.λπ.;

Και εδώ γεννάται το ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός για δεύτερη φορά άφησε εκτός κυβερνητικού σχήματος τον Βασίλη Εξαρχο, τον άνθρωπο που είχε επιλέξει ως τομεάρχη πρωτογενή τομέα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, πρώτο σε σταυρούς βουλευτή του νομού Λάρισας και κατά γενική ομολογία έναν από τους άριστους γνώστες του αγροτικού ζητήματος.

Αν είναι απλά αστοχία τότε μπορεί να διορθωθεί, αν όμως ο κ. Εξαρχος φαγώθηκε σε υπόγειες διαδρομές, τότε κάποιοι είναι αδιόρθωτοι και σίγουρα η καταδίκη τους θα έλθει από το λαό και κυρίως από τον αγροτικό κόσμο που δεν αντέχει άλλες αστοχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ