Ν. Σαλαγιάννης: Επιβεβαίωσε την κόντρα Παπατόλια – Αλεξάκου

Σε μια πρωτοφανή για πολιτικό της δικής του εμπειρίας, δήλωση προχώρησε χθες ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σαλαγιάννης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Απ. Παπατόλια και του νομάρχη Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, προκαλώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον κ. Παπατόλια ενόψει της κρίσιμης μάχης του Νοεμβρίου.

Ο κ. Σαλαγιάννης με τη δήλωση – γκάφα που έκανε κάλεσε τα κεντρικά όργανα του ΠΑΣΟΚ να πείσουν τον κ. Αλεξάκο να συμμετέχει ως αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπατόλια, λέγοντας ουσιαστικά ότι οι δύο αυτοδιοικητικοί δεν μπορούν να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν.

Με τέτοια δήλωση ουσιαστικά επιβεβαιώθιηκαν όλοι εκείνοι που μιλούσαν για ρήγμα στις σχέσεις Παπατόλια – Αλεξάκου εδώ και καιρό, ενώ φαίνεται πλέον ότι χωρίς τον κ. Αλεξάκο μαζί του ο κ. Παπατόλιας θα έχει αδύναμο ψηφοδέλτιο στο νομό Καρδίτσας.

Φυσικά ο κ. Σαλαγιάννης δεν έμεινε μόνο στις περιφερειακές εκλογές, αφού με τις δηλώσεις του φρόντισε να εξασθενήσει και πολλές από τις υποψηφιότητες δημάρχων που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στο νομό Καρδίτσας, επισημαίνοντας ότι η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων δεν δούλεψε σωστά στο νομό Καρδίτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ