Η τελευταία μισή ώρα

Είναι πολύ εύκολο να παραβλέψουμε την τελευταία μισή ώρα της ημέρας, αλλά είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ευκαιρία για να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ενώ κοιμόμαστε, το υποσυνείδητο μας πηγαίνει να εργαστεί και να επεξεργαστεί τις πληροφορίες, με τις οποίες το γεμίζουμε λίγο πριν πάμε για ύπνο

Πολλοί άνθρωποι περνούν την τελευταία μισή ώρα της ημέρας τους μπροστά στην τηλεόραση, σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουν. Δυστυχώς όμως, τα περισσότερα διευθυντικά στελέχη της τηλεόρασης φαίνεται να πιστεύουν ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε λίγο πριν πάμε για ύπνο, είναι εικόνες βίας και δολοφονιών.

Το ερώτημα είναι, θέλουμε το υποσυνείδητό μας να επεξεργάζεται αυτές τις ενοχλητικές εικόνες όλη τη νύχτα;

Ο καλύτερος τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό, είναι να βρούμε ένα ήσυχο σημείο και να αφιερώσουμε μερικά λεπτά εξετάζοντας τους στόχους της επόμενης ημέρας.

Στη συνέχεια, γράφουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε στο ημερολόγιό μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να κοιμηθούμε, γιατί από τη στιγμή που θα έχουμε γράψει κάποια πράγματα, μπορούμε και να σταματήσουμε να τα σκεφτόμαστε.

Τέλος περνάμε μερικά λεπτά διαβάζοντας ή ακούγοντας κάτι εμπνευσμένο.

Όταν ολοκληρώσουμε τη μέρα μας με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσουμε ότι μπορούμε να ξυπνάμε με νέες ιδέες και γνώσεις που το υποσυνείδητό μας ανακαλύπτει ενώ κοιμόμαστε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ