Ένα πολύ τυχερό σωματείο οδηγών λεωφορείων

Ένα σωματείο οδηγών λεωφορείων, όλοι από το Corby, κέρδισαν 45 εκατομμύρια ευρώ στο EuroMillions τζάκποτ. Οι οδηγοί δημιούργησαν το σωματείο τους πριν περίπου τρία χρόνια και είχαν κερδίσει συνολικά 255 ευρώ κατά τη διάρκεια του 2011, λίγο περισσότερο -δηλαδή- από 21 ευρώ ο καθένας. Αυτή η φορά ήταν …ελαφρώς καλύτερη…

Ο πρόεδρος του σωματείου, Chris Smith, δήλωσε: «Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά και πολλά θα αλλάξουν στη ζωή όλων μας – οι άνθρωποι θα μπορούν να ζήσουν τα όνειρά τους και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους.”

Περιγράφοντας τη στιγμή που  κατάλαβε ότι είχαν κερδίσει το τζακποτ, πρόσθεσε: «Προσπαθώ πάντα να παρακολουθώ την κλήρωση ζωντανά, ή να την καταγράφω, και να ελέγχω όλους τους αριθμούς μας.

“Την Παρασκευή η συνεργάτης μου τσέκαρε τους μισούς αριθμούς, κι εγώ έλεγξα τους άλλους μισούς- μου έδωσε το τυχερό λαχνό και «πάγωσε» την οθόνη της  τηλεόρασης στον τυχερό αριθμό.

“Κοιτάζαμε το τυχερό λαχνό και αρχίσαμε να τον δίνουμε ο ένας στον άλλο. Αυτό έγινε 4 με 5 φορές. Δεν το πιστεύαμε ότι τα νούμερα που είχαμε στα χέρια μας ήταν ίδια με αυτά της οθόνης.”

Πηγή: sky.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ