Μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο Λάρισας του ΠΑΣΟΚ

Στους ρυθμούς της οριστικοποίησης του ψηφοδελτίου κινείται το τοπικό ΠΑΣΟΚ που όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει πιστά την επιλογή του προέδρου για ανανέωση τουλάχιστον 60% στα ονόματα που θα το στελεχώσουν σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2009. Και ενώ στις 6 Απριλίου αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο για να οριστικοποιήσει τις λίστες οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς με στόχο να επιλεχθεί η πιο δυνατή ενδεκάδα υποψηφίων στο νομό Λάρισας.

Βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων σίγουρες είναι οι υποψηφιότητες του υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, του γραμματέα της Κ.Ο. Β. Εξαρχου και της βουλευτή Β. Αλεξανδρίδου, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι έχει πει το «ναι» ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Ηλ. Σκυλλάκος.  Από τα ονόματα που πρέπει να θεωρούνται σίγουρα είναι και αυτό της περιφερειακής συμβούλου Αγγ. Βαγενά, μετά μάλιστα και την επιστροφή του Γ. Παναγιωτακόπουλου στο Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του γνωστού δικηγόρου Θ. Παπαλιάγκα.

Από εκεί και πέρα επιθυμία της Ιπποκράτους είναι ο πρώην βουλευτής Εκτ. Νασιώκας, που δεν άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του, ο υποδιοικητής του ΓΝΛ Κ. Καραμπάτσας, ο δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας και η περιφερειακή σύμβουλος Ευ. Λιακούλη, που όμως ο καθένας για τους λόγους του προς το παρόν δεν έχουν πει «ναι».

Βέβαιη επίσης πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο κάποιου εκ των γεννηματικών της Λάρισας με επικρατέστερους τους Κ. Σαμαρίνα και Π. Ηλιάδη, ενώ έτοιμοι να πουν το «ναι» εμφανίζονται ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας Λ. Μακρής και ο αγρότης Αρ. Αγραφιώτης σε περίπτωση που τους ζητηθεί. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι θέση στο ψηφοδέλτιο μάλλον θα έχει και εκπρόσωπος της νεολαίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ