Μουσική και ποίηση στο «θέατρο του Μύλου»

Δύο βραδιές με ποίηση και μουσικές συνθέσεις για πνευστά και πιάνο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ νέων δημιουργών» του «Θεσσαλικού θεάτρου». Το Σάββατο 7 Απριλίου (9 μ.μ.) και την Κυριακή  8 Απριλίου (8 μ.μ.) στο «Θέατρο του Μύλου», οι μουσικοί των πνευστών οργάνων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαρισαίων, θα παρουσιάσουν έργα των Mozart, Hidas, Farkas, Roussel, Κωνσταντινίδη καθώς και του Λαρισαίου Νίκου Οικονόμου. Επίσης,  ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου»  Κώστας Τσιάνος, θα απαγγείλει ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη με τη συνοδεία πρωτότυπης μουσικής που συνέθεσε ειδικά ο μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρας Χρήστος Κτιστάκης.

Το σύνολο των μουσικών αποτελούν οι: Χρήστος Κτιστάκης (πιάνο), Γιώργος Τσιαρδάκας (φλάουτο), Δημήτρης Χατζούλης (όμποε), Στέλιος Κοτρώτσιος, Νίκος Γκονέλας , Μιχάλης Σαμπάνης (κλαρινέτο), Ευδοξία Αποστολίδου-Καραμανώλη, Θεοδωρακάκης Δημήτρης (φαγκότο) και Νέλλη Χολέβα, Ελένη Κυπριώτη, Έφη Μηνά (κόρνο).

Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ υπογραμμίζεται ότι ισχύουν τα μπλοκάκια των συνδρομητών του συλλόγου φίλων της συμφωνικής ορχήστρας και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ