Πλημμύρες και χαλάζι στο νομό Λάρισας

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε όλο το νομό Λάρισας και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Πλατυκάμπου, της Νίκαιας και της Λάρισας. Η κακοκαιρία άφησε πίσω της πλημμυρισμένα σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους, ενώ λόγω της κακοκαιρία;ς προκλήθηκαν και διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα να έχουμε εγκλωβισμένους σε ανελκυστήρες,

οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν μετά από παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η πυροσβεστική επενέβη και στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων για να απεγκλωβίσει από τα αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν λόγω του τεράστιου όγκου του νερού τους επιβαίνοντες. Εξαιτίης της έντονης βροχόπτωσης μέχρι αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η εθνική οδός Λάρισας – Τρικάλων στο ύψος της Τερψιθέας αλλά και η οδός Φαρσάλων στο ύψος της υπόγειας διάβασης και η κυκλοφορία στους δύο δρόμους διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Χαλαζόπτωση

Εν τω μεταξύ μεγάλες είναι και οι ζημιές σε διάφορες καλλιέργειες σε περιοχές των δήμων Ελασσόνας, Κιλελέρ και Τυρνάβου εξαιτίας της σφοδρής χαλαζόπτωσης που έπληξε τις παραπάνω περιοχές, στις οποίες το χαλάζι που έπεσε ήταν μεγέθους καρυδιού.   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ