Εκλεισε το κατάστημα της ΔΕΗ στον Τύρναβο

Λουκέτο έβαλε από σήμερα το πρωί το υποκατάστημα της ΔΕΗ στον Τύρναβο, αφού η δημοτική αρχή συνεχίζοντας τον ύπνο του δικαίου που συνηθίζει ότιαν πρόκειται να διατηρήσει κάποια δημόσια υπηρεσία στην περιοχή δεν έκανε απολύτως τίποτα, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί από τους αρμόδιους για τις προθέσεις της επιχείρησης. Το υποκατάστημα σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της επιχείρησης δεν πρόκειται να ανοίξει το επόμενο διάστημα και φυσικά όσο συνεχίζονται τα μνημόνια και οι περικοπές αφού η ΔΕΗ έχει αποδεκατιστεί από προσωπικό και προσλήψεις δεν προβλέπονται.

Οσον αφορά τους καταναλωτές σύμφωνα με τη ΔΕΗ θα μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς στα ΕΛΤΑ όσο θα παραμένουν και αυτά στο σημερινό τους καθεστώς, ενώ για άλλες υπηρεσίες θα μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕπ ή στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στη Λάρισα.

Δυστυχώς για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νομού τον Τύρναβο η αποψίλωση των δημόσιων υπηρεσιών συνεχίζεται. Εφυγε ο ΟΤΕ, έφυγε η ΔΕΗ. φείγει η ΔΟΥ και όπως μαθαίνουμε σειρά παίρνει λίαν συντόμως και το Ειρηνοδικείο. Κατά τα άλλα μιλούμε για προσπάθειες ανάπτυξης. αλλά που να βρει χρόνο ο δήμαρχος να ασχοληθεί με αυτά. Εχει να βολέψει ξαδέλφες και συνυποψήφιες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ