Σφοδρή επίθεση Τζ. Καραμίχα σε Μ. Χαρακόπουλο

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Χαρακόπουλο για τα όσα ανέφερε ανακοινώνοντας ελέγχους στις τριτοβάθμιες οργανώσεις των αγροτών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας. Σε δήλωσή του ο κ. Καραμίχας αναφέρει:

«Δεν μπορεί ένας αναπληρωτής υπουργός ο οποίος από ότι αντιλαμβάνομαι δεν έχει παράξει έργο και ο οποίος ως βουλευτής και ως υπουργός ζει από το κράτος, να αποκαλεί κρατικοδίαιτους αγροτοσυνδικαλιστές, ανθρώπους οι οποίοι παράγουν πολλά προϊόντα και αγαθά για την χώρα. Φοβάμαι συνολικά για την πορεία του πολιτικού συστήματος διότι οι πολιτικοί έχουν χάσει τον έλεγχο πλέον και νομίζουν ότι με το να καταστραφούν όλοι οι θεσμοί στην χώρα θα βγούμε από την κρίση. Εγώ, είχα προκαλέσει τον προηγούμενο Υπουργό ΑΑΤ να κάνει έλεγχο δεκαετίας, όχι πενταετίας. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κ. αναπληρωτής υπουργός είναι να κάνει πρώτα τον έλεγχο και μετά να βγάλει ανακοίνωση με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου. Αυτό που έκανε είναι πολιτική παλιανθρωπιά.

Κάνε τον έλεγχο και αν βρεις για παράδειγμα τον Καραμίχα κλέφτη, ο οποίος καταχράται τα χρήματα των Ελλήνων αγροτών, στείλε τον στον Εισαγγελέα. Εγώ θεωρώ ότι έβγαλε μια “ρουκέτα” για να καλύψει την ανυπαρξία του στο υπουργείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ