Φεύγει και το Ειρηνοδικείο από τον Τύρναβο

Μετά το πρόσφατο κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, στον Τύρναβο ήλθε το προ ολίγων ημερών κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. ενώ ήδη ανακοινώθηκε και το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το Κέντρο Υγείας όπως και το Ιατρείο του Αμπελώνα υπολειτουργούν βουλιαγμένα στα προβλήματα τότε με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι η περιοχή έχει αποψιλωθεί από δημόσιες υπηρεσίες, αφού το μόνο που έμεινε είναι το υποκατάστημα του ΙΚΑ και αυτό δεν ξέρουμε μέχρι πότε.

Και ενώ οι υπηρεσίες φεύγουν η μία μετά την άλλη θα περίμενε κανείς να δεί σοβαρές αντιδράσεις από την πλευρά της δημοτικής αρχής η οποία όμως δυσυχώς αρκείται στον να ρίχνει ντουφεκιές στον αέρα και να επιδιώκει δήθεν ουσιαστικές συναντήσεις με υπουργούς οι οποίοι όμως την “αδειάζουν” όπως έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Μαυραγάνης ο οποός αν και είπε ότι είναι δίκαιο το αίτημα των κατοίκων του Τυρνάβου και θα επανεξετάσει το θέμα της ΔΟΥ Τυρνάβου σε λίγες μόλις ημέρες ανακοίνωσε το κλείσιμό της.

Κάποιος πρέπει να πει στο δήμαρχο ότι για να κερδίσει αγώνες θα πρέπει να έχει δίπλα του την τοπική κοινωνία. Αλλα δυστυχώς για τον τόπο ο κ. Μαλάκος πιστός σε μνημονιακές επιταγές και με βαθιά αντιλαϊκές επιλογές φρόντισε να βρεθεί απέναντι στο λαό από τα πρώτα βήματα της θητείας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ