Με μεγάλη συμμετοχή η γεωργοκτηνοτροφική έκθεση Λάρισας

2227Την πλήρη ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των εκθετών, αλλά και την αισιοδοξία του για την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 9ης Γεωργικής Κτηνοτροφικής Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας εξέφρασε σήμερα ο κ. Κώστας Τζανακούλης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων παραχώρησε συνέντευξη τύπου, καθώς αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου η 9η Γεωργική Κτηνοτροφική Περιβαλλοντική Έκθεση ανοίγει τις πύλες της στον σκεπαστό εκθεσιακό χώρο της Νεάπολης, ενώ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Επισημαίνεται ότι η επίσημη τελετή των εγκαινίων, όπου αναμένεται να παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τζανακούλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η φετινή Έκθεση «είναι η καλύτερη από όσες μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει ο Δήμος Λαρισαίων», γεγονός που συνδύασε με τον μεγάλο αριθμό των εκθετών, οι οποίοι τελικά ξεπέρασαν τους 100. Μάλιστα, συνδύασε το μεγάλο ενδιαφέρον και με την εκκίνηση της υλοποίησης των Σχεδίων Βελτίωσης που αφορούν τόσο την γεωργική, όσο και την κτηνοτροφική παραγωγή.

Συνάμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παράλληλο πρόγραμμα των Ημερίδων, όπου θα αναπτυχθούν εξειδικευμένα θέματα που αφορούν την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, τις προοπτικές ανάπτυξης της Δενδροκομίας στη Θεσσαλία, αλλά και στην επιβίωση από την Κρίση. Υπογράμμισε δε ότι θα υπάρξουν επιδείξεις στα άλογα από επαγγελματίες του χώρου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλούς, αλλά και όσους ασχολούνται με τον Πρωτογενή Τομέα να βρεθούν στους χώρους της 9ης Γεωργικής Κτηνοτροφικής Περιβαλλοντικής Έκθεσης  και εκτίμησε ότι «η αλλαγή στην Οικονομία της χώρας μας μπορεί να έρθει μέσα από τον Πρωτογενή Τομέα».

Κλείνοντας τονίστηκε ότι η Έκθεση φέτος έχει και διεθνή χαρακτήρα καθώς θα μετέχουν εκθέτες από την Βουλγαρία, την Τουρκία και την Αυστρία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ