Εθελοντές καθάρισαν τα παράλια του δήμου Αγιάς

αγια1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Let’ s do it Greece” στις ακτές Παπακώστα και Ρακοποτάμου που διοργάνωσε ο Δήμος Αγιάς, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκλήθρου, με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ «Ερμής» και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μ. Δάλλας.

Το ”Let’s Do It” αποτελεί εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος που θα πρέπει ασφαλώς να αποτελέσει για όλους μας στάση ζωής.

αγια2Στο πλαίσιο της παραπάνω καμπάνιας, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού σε ακτές του Δήμου Αγιάς, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και γέμισαν τις σακούλες με απορρίμματα. Οι εθελοντικές δράσεις υποστηρίζονται με τον αναγκαίο εξοπλισμό από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγιάς. Να σημειωθεί ότι τους εθελοντές δρόσισε προσφέροντας αναψυκτικά και νερά ο ιδιοκτήτης του ParadiesRestaurantPensionπου βρίσκεται στο Πολυδένδρι.     

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ