Συνελήφθη 30χρονος για απόπειρα ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο

john (2)Συνελήφθη χθες (20-04-2013) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είναι δράστης της προχθεσινής απόπειρας ληστείας σε κατάστημα αγοράς χρυσού στη Λάρισα.

Ειδικότερα, προχθές (19-04-2013) το μεσημέρι ο 30χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, εισήλθε στο κατάστημα αγοράς χρυσού, όπου με την απειλή περιστρόφου και μαχαιριού  απαίτησε από 48χρονη ημεδαπή, υπάλληλο του καταστήματος, να του παραδώσει τα χρήματα που κατείχε. Η 48χρονη υπάλληλος αντέδρασε, απωθώντας τον στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και στη συνέχεια, με τη βοήθεια διερχόμενου φιλικού της προσώπου, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Επιπλέον, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία ληστεία που διέπραξε ο συλληφθείς σε ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα στις αρχές του έτους.

Συγκεκριμένα, τις μεσημεριανές ώρες της 08-01-2013, ο 30χρονος έχοντας για ακόμη μία φορά, καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης και με την απειλή περιστρόφου και μαχαιριού  αφαίρεσε από την 37χρονη ημεδαπή υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των (1.450) ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ