ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αναρτήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου στη Διαύγεια η απόφαση για την προκήρυξη 1.400 θέσεων για τη Δημόσια Τηλεόραση…
Οι προσλήψεις, σύμφωνα με εκπροσώπους του υφυπουργού κ. Παντελή Καψή, θα γίνουν σταδιακά όταν γίνει δυνατή η μεταφορά της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Οι προσλήψεις, σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, αφορούν τον ενδιάμεσο φορέα έως ότου συγκροτηθεί η ΝΕΡΙΤ και, συνολικά, δεν θα ξεπεράσουν τις 2000.
Η απόφαση έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα καθώς από τις δηλώσεις των αρμοδίων είχε δοθεί η εντύπωση ότι ο μεταβατικός φορέας θα λειτουργούσε με 589 άτομα και στη συνέχεια θα γίνονταν οι υπόλοιπες προσλήψεις μόλις συστηνόταν ο μόνιμος φορέας ραδιοτηλεόρασης.
Στη απόφαση δεν αναγράφεται ο αριθμός των ατόμων που αναζητούνται, αλλά αναγράφεται ότι η μισθοδοσία τους θα ανέρχεται σε 6.500.000 ευρώ το δίμηνο.
Να σημειώσουμε ότι και οι νέες προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις διάρκειας 2 μηνών και θα ανανεώνονται – όσες ανανεώνονται – μέχρι τη σύσταση του μόνιμου φορέα, όποτε και εφόσον αυτή γίνει πραγματικότητα.
Όπως διαβεβαιώνεται από το γραφείο του κ. Καψή όσοι έχουν υποβάλλει ήδη αιτήσεις για την κάλυψη των 589 δεν θα χρειαστεί να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση για να μπουν στους 1.400 εκτός και αν οι ίδιοι το επιθυμούν.
Η νέα προκήρυξη θα δημοσιευτεί στη Διαύγεια την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου οπότε και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αρχίσουν να υποβάλλουν αιτήσεις.
Πηγή: tovima.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ