ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

ΚΛΟΠΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥΣυνελήφθη χθες (10-10-2013) το μεσημέρι στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 49χρονος ημεδαπός, για κλοπή καλωδίων χαλκού από το σιδηροδρομικό δίκτυο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.), ενώ αναζητείται ακόμη ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία σχετικά με κλοπή καλωδίων χαλκού από το δίκτυο του ΟΣΕ, αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, όπου ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν σε κοντινή απόσταση το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 49χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε  ένας μεταλλικός κόπτης σιδήρου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 49χρονος μαζί με συνεργό του, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (10-10-2013), αφαίρεσαν (80) μέτρα καλωδίων χαλκού από σιδηροδρομικές γραμμές του Ο.Σ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (63) μηνών για διακίνηση λαθρομεταναστών και προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Το ανευρεθέν αυτοκίνητο και ο κόπτης μετάλλων κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ