ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΚΝΛΗ διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Λάρισας, καταγγέλει την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ, για την μη καταβολή των χρημάτων για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, όπως και άλλων, εξ’ όσων γνωρίζουμε, για το χρονικό διάστημα από 1/1/13 μέχρι και 30/9/13 με αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι για όλο αυτό το διάστημα οι 3 υπάλληλοί του και άλλες οφειλές (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ).

Οπως αναφέρουν ο υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου, με περίσσιο θράσος ανακοίνωσε σε αντιπροσωπεία Ομοσπονδιών και Ε.Κ που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ότι για το α’ τετράμηνο του 2013 (Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη), δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα!

“Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει γι’ αυτήν την στάση τους, από την στιγμή που η παρακράτηση της εισφοράς των εργαζομένων υπέρ της καταργηθείσας Εργατικής Εστίας συνεχίζει να γίνεται κανονικά, ενώ για τους εργοδότες έχει καταργηθεί.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο  Νομού Λάρισας, απαιτεί την άμεση καταβολή όλων των χρημάτων που του οφείλονται και την απρόσκοπτη καταβολή από δω και πέρα των λειτουργικών εξόδων”, σημειώνει η διοίκηση του κέντρου στην ανακοίνωσή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ