ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

teeΑνοικτή εκδήλωση με θέμα «Ενέργεια: χθες – σήμερα – αύριο. EcoEnergy Campaign στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» οργανώνει το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη (CISD) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) υπό την αιγίδα του ΤΕΕ – Τμήμα Κ& Δ Θεσσαλίας στη Λάρισα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 9:30 π. μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ.

Πρόκειται για μία από τις 12 ανάλογες εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε ισάριθμες πόλεις της Ελληνικής Περιφέρειας με σκοπό τη συζήτηση για αειφόρο τοπική ανάπτυξη με ορθά στοχευμένη ενεργειακή πολιτική.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα προβλέπονται χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Αλεξ. Γιαννέλο, την γ. γ. Αποκεντρωμένης διοίκησης Κ. Γερακούδη, τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τους δημάρχους Λάρισας και Βόλου Κ. Τζανακούλη και Π. Σκοτινιώτη. Εισηγήσεις για ενεργειακά θέματα θα παρουσιαστούν από τους μηχανικούς Μαργαρίτα Καραβασίλη, Κων. Βασιλικό, Γ. Αυγερίδη, Περικλή Σαχίνη, Εύη Τζανακάκη και Αντ. Νάτσικα ενώ προβλέπονται τοποθετήσεις από εκπροσώπους τοπικών φορέων καθώς και λειτουργία τριών workshop με θέμα «προσομοίωση διαβούλευσης και διαδικασίας λήψης αποφάσεων επί ενεργειακών επιλογών και εκπόνηση σχεδίου δράσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ