«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

μσλΜεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία με ελληνικά και ξένα τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διοργανώνεται από το Μουσικό Σύλλογο Λάρισας και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα των τελευταίων 3 μηνών έχουμε μια δεύτερη συνεργασία των δύο μουσικών σχημάτων της Λάρισας, που στοχεύουν να προσφέρουν στους φίλους της μουσικής ένα υπέροχο πρόγραμμα με πολλά και γνωστά εορταστικά τραγούδια.

Με τη συμμετοχή της ανδρικής χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου, της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής και του συνόλου κινηματογραφικής μουσικής του  Μουσικού Σχολείου και υπό την διεύθυνση των Χρήστου Κτιστάκη και Μανώλη Καμπούρη, οι φίλοι της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά και ευχάριστα τραγούδια, από παραδοσιακά κάλαντα και την Άγια Νύχτα, μέχρι χριστουγεννιάτικα τραγούδια των John Lennon, J. F. Coots, G. Michael, Jose Feliciano, Jule Styne και το κορίτσι με τα σπίρτα των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα.

Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών και η διδασκαλία είναι του μαέστρου του Μουσικού Συλλόγου κ. Χρήστου Κτιστάκη και του κ. Μανώλη Καμπούρη, υπεύθυνου καθηγητή του Μουσικού Σχολείου για την ορχήστρα σύγχρονης μουσικής, ενώ στο σύνολο κινηματογραφικής μουσικής τη διδασκαλία κάνει η υπεύθυνη καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου κ. Φρόσω Κτιστάκη.

Η συναυλία θα δοθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8,30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη – προσφορά στους μικρούς και μεγάλους φίλους του Μουσικού Συλλόγου και του Μουσικού Σχολείου. Η συναυλία θα επαναληφθεί το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Σχολείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ