ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

αηβασΗ Λάρισα γιορτάζει τα Χριστούγεννα και δρόμοι και οι πεζόδρομοι του εμπορικού κέντρου γεμίζουν από ζωντάνια και χαρά, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Από την Τετάρτη 18 μέχρι και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου,  Ανατρεπτικοί Άη – Βασίληδες πάνω σε ποδήλατα και χαρούμενα ξωτικά θα μοιράζουν «μαγικά» χαρτάκια στα παιδιά που θα τους συναντήσουν προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση για τα 12 ποδήλατα που θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο μπροστά από την Ιατρική Σχολή  θα ξεκινήσει από τις 11 π.μ. μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδάκια θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, θα συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια και οι Άη Βασίληδες με την σειρά τους θα μοιράσουν δώρα σε όλα τα παιδιά και θα φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους.

Που θα συναντήσετε τους Άη – Βασίληδες – Αναλυτικό Πρόγραμμα

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ώρες 11 π.μ. – 1 μ.μ.,  Παπαναστασίου 6 μ.μ. – 9 μ.μ., Πατρόκλου

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. – 1 μ.μ., Παναγούλη 6μ.μ. – 9μ.μ.,   Κύπρου

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. – 1 μ.μ., Βενιζέλου 6 μ.μ. – 9 μ.μ., Μ. Αλεξάνδρου

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. – 1μ.μ., Ασκληπιού 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Κούμα

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Θεσσαλίας, τις «Φίλες της Αγάπης» και τον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ