«AROMAS DE TANGO» ΣΤΟ ΔΩΛ

aromas de tango FBΜια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Aromas de Tango», δηλαδή αρώματα του τάνγκο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014.

Το μουσικό γκρουπ Tanguerissimo και οι χορευτές Fabian Ballejos, Τζίνα Νικολίτσα, Βαγγέλης Χατζόπουλος, Μαριάννα Κουτάντου, υπόσχονται να μας μαγέψουν και να μας συνεπάρουν στον κόσμο του τάνγκο και του Μπουένος Άιρες. Θα μας μεταφέρουν νοητά στη χώρα που γεννήθηκε το τάνγκο, την Αργεντινή, στα τέλη του 19ου αιώνα, μια χώρα που δέχτηκε πολλούς μετανάστες. Για το λόγο αυτό, το τάνγκο εκφράζει λύπη, θλίψη, απογοήτευση, αλλά και πάθος. Το πάθος του αποχωρισμού, του έρωτα, της χαμένης ελπίδας.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι θα είναι και δύο ζευγάρια από τη Λάρισα, οι Νεκτάριος Καφετζής και Γεωργία Κοκκίνου και Μπάμπης Παππάς και Βάσω Γεροκώστα.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, φιλοξενεί μια ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση αργεντίνικου τάνγκο. Οι ήχοι του πιάνου και της φυσαρμόνικας παντρεύονται με τον ήχο του μπαντονεόν και μας ταξιδεύουν στο μακρινό Μπουένος Άιρες. Τα βήματα των χορευτών μας παρασύρουν στο πάθος του τάνγκο. Το γκρουπ Tanguerissimo, που αποτελείται από τους Μάριο Στρόφαλη, Κώστα Βλαχόπουλο και Roman Gomez, και τα χορευτικά ζευγάρια Fabian Ballejos–Τζίνα Νικολίτσα και Βαγγέλης Χατζόπουλος–Μαριάννα Κουτάντου πλαισιώνουν την παράσταση “Aromas de Tango”. Καλεσμένοι χορευτές από τη Λάρισα, Μπάμπης Παππάς-Βάσω Γεροκώστα και Νεκτάριος Καφετζής–Γεωργία Κοκκίνου.

Τρεις σολίστ του τάνγκο διαφορετικής μουσικής αφετηρίας συνθέτουν το εξειδικευμένο τάνγκο γκρουπ Tanguerissimo και μαζί με δύο χορευτικά ζευγάρια, επισκέπτονται το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Ο Μάριος Στρόφαλης, συνθέτης πολλών σάουντρακ, αλλά και συνθέτης των European Taxim και πολλών tango Mediterraneo ή Argentino, παίζει πιάνο, ακκορντεόν και τραγουδάει.

Ο Κώστας Βλαχόπουλος, ξεκίνησε να παίζει blues φυσαρμόνικα και περνώντας από την παραδοσιακή και ρεμπέτικη μουσική κατέληξε μαζί με την ιδιαίτερη χρωματική φυσαρμόνικα στο traditional tango.

O Roman Gomez, από την Αργεντινή, καθαρόαιμος jazz μουσικός και συνθέτης, παίζει bandoneon, κιθάρα και πιάνο.

Ο Fabian Ballejos, από την Αργεντινή, με την Τζίνα Νικολίτσα, από την Λάρισα, είναι χορευτικό ζευγάρι από το 2005. Ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να δώσουν παραστάσεις και σεμινάρια. Έχουν τη σχολή FelinoTango στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Χατζόπουλος και η Μαριάννα Κουτάντου χορεύουν μαζί από το 2009 και είναι Πρωταθλητές Ευρώπης 2013 στο Tango Salon. Έχουν τη σχολή Academia del Tango στην Αθήνα.

Καλεσμένοι χορευτές από τη Λάρισα θα πλαισιώσουν την παράσταση, οι Νεκτάριος Καφετζής και Γεωργία Κοκκίνου και Μπάμπης Παππάς και Βάσω Γεροκώστα.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, ώρα 20:30

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινές στο Δ.Ω.Λ. από Δευτέρα 20/01 ώρες 11:00-14:00 και 18:00-20:00. Πληροφορίες στο 6947439263.

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Λαρισαίων.

Χορηγός: Just Winebar

Υποστήριξη παραγωγής: SK BOUTIQUE AGENCY

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ