ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

μπλοκαΑνακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες του νομού που έχουν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση, εξέδωσε η ΕΟΑΣΛ. Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους  να μπουν στον αγώνα ενισχύοντας τα τρακτέρ στις πλατείες και συγκεντρώνοντας τρακτέρ και σε άλλα χωριά.

Εν τω μεταξύ και ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση των τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, οι συντονιστικές επιτροπές σε ολόκληρη τη Θεσσαλία άρχισαν να καλοσκέφτονται την συντεταγμένη κάθοδο των τρακτέρ στις εθνικές οδούς, μέσα στο επόμενο διάστημα. Πιθανή ημερομηνία είναι η 31η Ιανουαρίου ή το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Στην ανακοίνωση της ΕΟΑΣΛ τονίζονται ακόμη τα εξής: “Αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας, και αυτός ο αγώνας είναι μονόδρομος. Οτι κατακτήσαμε ήταν αποτέλεσμα σκληρών πολυήμερων αγώνων και μπλόκων, δεν μας χάρισαν τίποτα.
Μπορούμε και τώρα, με την μαζική συμμετοχή, την αποφασιστικότητα τον συντονισμό σε πανελλαδικό επίπεδο και τον κοινό αγώνα  με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους να έχουμε αποτελέσματα.
Για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης ο Αγροτικός Σύλλογος Πλατυκάμπου καλεί σε σύσκεψη τους αγρότες της περιοχής την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνεταιρισμού στον Πλατύκαμπο.
Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 10 το πρωί οι αγρότες του Τυρνάβου συγκεντρώνουν τα τρακτέρ στην περιοχή ΤΟΥΜΠΑ όπως αποφασίστηκε σε χθεσινή μαζική σύσκεψη.
Σε σύσκεψη αγροτών στην Αγιά αποφασίστηκε να βγουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών από αύριο Κυριακή και να πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο με τα αγροτικά μηχανήματα την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Αγιάς.
Συνεχίζουμε πιο δυνατά – Όλοι στους δρόμους!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ