ΝΕ@ ΛΑΡΙΣΑ: ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

ΚΤΕΛ (Αντιγραφή)Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας με φορείς της πόλης, έγινε η συνάντηση με τον Πρόεδρο Βασίλη Μανδηλά και τα μέλη του ΔΣ του ΚΤΕΛ του επικεφαλής της «νέ@ς ΛΑΡΙΣΑΣ», συνοδευόμενος από στελέχη της κίνησης.

Η συνεργασία άλλωστε είναι δοκιμασμένη χρόνια τώρα αφού, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ διαχρονικά, είναι κατά κανόνα θέματα μηχανικού.

«Το ΚΤΕΛ αποτελεί βασικό μοχλό για την ανάπτυξη της τουριστικής εξυπηρέτησης, πέραν βέβαια της εξυπηρέτησης των βασικών αναγκών μετακίνησης της τοπικής κοινωνίας. Και βέβαια, διαπιστώνουμε ότι, διαρκώς βελτιώνει το επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του. Δεν αρκεί να το κάνει μόνο του.

Οφείλει ο νέος Δήμος να παρέχει την πλήρη υποστήριξη στους μετόχους και στους εργαζόμενους και φυσικά, να συμβάλει στην ποιοτική και ανταγωνιστική αναβάθμισή του αλλά και, στην βελτίωση του κόστους λειτουργίας του. Οι υποδομές του, η κυκλοφορικές διαδρομές του, οι στάσεις του, η ενίσχυση του για εξυπηρέτηση «άγονων γραμμών» αλλά επιβεβλημένων προορισμών, η ένταξή του σε ένα συνολικό επιχειρησιακό πλάνο συνδυασμένων μεταφορών και βέλτιστης εξυπηρέτησης της επιβατικής κίνησης με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της πόλης αποτελούν τις συνιστώσες μίας δημοτικής πολιτικής που αποσκοπεί στην δυναμική ανάπτυξη μέσα από συνέργεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ