ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΚΩΝ

trakter1 (Αντιγραφή)Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, από σήμερα Τρίτη (18-02-2014) και ώρα 13.30΄ μέχρι την Κυριακή (23-02-2014) και ώρα 13.30΄, παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας

όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400) έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης), λόγω συγκέντρωσης αγροτών με γεωργικούς ελκυστήρες.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά η έξοδος θα πραγματοποιείται στον κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα – Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου  και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου,  θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ