ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

proiΤέσσερα προϊόντα ελληνικής γης θα διατεθούν με την εθελοντική συνεργασία των Ενεργών Πολιτών Λάρισας από παραγωγούς το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι φέτα Λιβαδίου Ελασσόνας, τρεις τύποι αλευριού από τους Μύλους Ζαμπόγα (Σοφάδες Καρδίτσας), δύο τύποι φασολιών από Πρέσπες και Χρυσούπολη και δύο τύποι ελιών από Γόννους Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα :

•Φέτα πρόβεια από τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου Ελασσόνας «Ο ΒΟΣΚΟΣ». Τιμή κιλού: 5,99 € σε συσκευασία καθαρού βάρους 4,030 (απόκλιση 50 γρ.)κιλά, συνολικής τελικής τιμής 24€.

•Αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε 10κιλη συσκευασία. Τιμή ανά Κιλό: 0,50 €. Τελική τιμή ανά συσκευασία: 5.00 €.

•Αλεύρι χωριάτικο σε 10κιλη συσκευασία. Τιμή ανά κιλό: 0.60€. Τελική τιμή ανά Συσκευασία : 6.00€.

•Αλεύρι ολικής άλεσης πετρόμυλου σε 10κιλη συσκευασία. Τιμή ανά Κιλό: 0.65€. Τελική τιμή ανά Συσκευασία : 6.50€ •Φασόλια γίγαντες –ελέφαντες παραγωγού από την Μικρολίμνη Πρεσπών με τιμή ανά κιλό: 3€ με ΦΠΑ σε συσκευασία των 2 κιλών συνολικής αξίας 6.00€.

•Φασόλια μεσόσπερμα( μέτρια για σούπα) από το Χρυσοχώρι Καβάλας, με τιμή ανά κιλό 2,5€. Σε συσκευασία των 2 κιλών συνολικής αξίας 5€ με ΦΠΑ.

•Μαύρες ελιές Γόννων τύπου Άμφισσας. Τιμή κιλού 2,50€. Σε συσκευασία vacuum (κενή αέρος) 2 κιλών στην τιμή των 5.00€

•Ξανθές ελιές Γόννων τύπου Άμφισσας. Τιμή κιλού 2,00€. Σε συσκευασία vacuum (κενή αέρος) 2,5 κιλών στην τιμή των 5.00€.

Υπενθυμίζουμε ότι με το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών έχετε τις εξής δυνατότητες: γνώση της ώρας προσέλευσης, τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι ένα 24ωρο πριν τη διάθεση, πραγματοποίηση παραγγελίας για 2 γνωστά σας πρόσωπα που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο ίντερνετ και εκτύπωση των παραγγελιών μέχρι την ημέρα διανομής. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η ακριβής ποσότητα της παραγγελίας σας είναι εγγυημένη από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μέχρι την ώρα προσέλευσής σας. Εάν δεν προσέλθετε τρεις φορές να παραλάβετε προϊόντα που παραγγείλατε, το σύστημα μπλοκάρει προσωρινά τη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων παραγγελιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ