ΣΤ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο παλεύει από το 2007.Στις 6 Μαρτίου ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του art  designer  Σταμάτη Παπαδήμου γίνεται πραγματικότητα αφού εγκαινιάζεται στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης και στη διάσημη γκαλερί Agora ατομική του έκθεση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Πετάω στα σύννεφα», θα πει  στο paidis.com o κ.Παπαδήμος που βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα και στο καφέ-Χρώμα όπου φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι πήραν μέρος στο «All day Σταμάτης  Παπαδήμος  Fund Raising Ντου», με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να πραγματοποιήσει το ταξίδι του.

«Μου φαίνεται ότι θα το πιστέψω μόνο όταν φτάσω», συνεχίζει εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση. Ξέρεις ξεκίνησα την προσπάθεια με μια ανάρτηση στο ιντερνέτ  και αυτό που ακολούθησε δεν το φανταζόμουν. Έφτασε να με βοηθήσουν άγνωστοί μου άνθρωποι από την Αυστραλία, το Βέλγιο και τη Ν.Αφρική εκτός φυσικά από φίλους και συμφοιτητές τους οποίους ευχαριστώ θερμά!!

στεφ2 (Αντιγραφή)Αναφερόμενος στη δουλειά του ο ταλαντούχος  δημιουργός  τόνισε πως έστειλε mail και σε γκαλερί της χώρας μας. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου απαντήσουν προσθέτει με νόημα και ανταποκρίθηκε η Ν.Υόρκη!

Η έκθεση του Στ.Παπαδήμου φέρει τον τίτλο «Σύννεφα» και όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της περίφημης γκαλερί  «…πρόκειται για τη δουλειά ενός Έλληνα που αποτελεί ένα πολιτικό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του.»

Κλείνοντας την κουβέντα μας ο κ.Παπαδήμος  εξέφρασε την πεποίθηση πως αν έχεις στόχους και το παλεύεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις!

ΥΓ: Το paidis.com ευχαριστεί το Στ.Παπαδήμο για την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού, τόσο των έργων του όσο και της αφίσας που κυκλοφορεί ήδη στη Νέα Υόρκη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ