ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε πληγή για την πόλη της Λάρισας τείνουν να εξελιχθούν  εγκαταλελειμμένα  κτίρια που η αδιαφορία των ιδιοκτητών τους από τη μια και των αρμοδίων από την άλλη τα έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε παγίδες και εστίες  κάθε λογής κινδύνου.

Μια τέτοια περίπτωση απαθανάτισε ο φακός του paidis.com.Πρόκειται  για κτίριο επί της  Κενταύρων  στη συμβολή της με την οδό Εργ.Πρωτομαγιάς , κοντά στο ΕΚΛ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο κτίριο, το οποίο αποτελούσε στέκι  τοξικομανών αλλά και πρόχειρο κατάλυμα για άστεγους τυλίχθηκε τα ξημερώματα της  Παρασκευής  στις φλόγες  και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν  χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει όμως η οροφή του,  που αποτελείται από μια πρόχειρη κατασκευή με ελενίτ,  είναι έτοιμη να καταρρεύσει αφού τα δοκάρια που τα συγκρατούσαν έχουν καεί ενώ το χειρότερο όλων είναι πως ο χώρος είναι απόλυτα προσβάσιμος στον κάθε περίεργο περαστικό ή και ανήλικο παιδί που θα θελήσει να τον περιεργαστεί εκ των έσω!!!

Ας φροντίσει λοιπόν κάποιος  να απομακρύνει τα αποκαΐδια και φυσικά να ασφαλίσει το χώρο πριν το ρεπορτάζ  περιγράψει τίποτα χειρότερα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ