ΝΙΚΗΣΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

ampel (Αντιγραφή)Ενα ανεκδιήγητο διαιτητικό τρίο παραλίγο να τινάξει στον αέρα το σημερινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μεταξύ του Αμπελωνιακού και της Κύμης. Ο διαιτητής και οι επόπτες από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης έγιναν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές και μόλις στο 4′ της αναμέτρησης ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ του Αμπελωνιακού που σημείωσε ο Κακαβίτσης.

Αυτό το τραγικό λάθος άναψε το φυτίλι τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα, ενώ παράλληλα πείσμωσε τους παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου που κατάλαβαν ότι είχαν απέναντί τους περισσότερους από 11 αντιπάλους.

Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκαν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το 26′ όταν σε μια άτυχη στιγμή δέχθηκαν γκολ από τον Φαρούκ των φιλοξενούμενων.

Παρά το σε βάρος τους αποτέλεσμα οι “πράσινοι” συνέχισαν να πιέζουν και παραλίγο να πετύχουν γκολ με τον Νάστα στο 38′, όταν το σουτ που επιχείρησε σε απευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Με ελαφρά υπεροχή του Αμπελωνιακού κύλησε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σε βάρος τους αποτέλεσμα.

Παίζοντας σοβαρό ποδόσφαιρο έφτασαν πολλές φορές στα καρέ της Κύμης ενώ η σαφής υπεροχή μετατράπηκε σε γκολ με ένα φοβερό σουτ του Ρόκα έξω από την περιοχή στο 64′.

Από εκεί και πέρα μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο αλλά και πάλι το διαιτητικό τρίο ήταν αυτό που δημιουργούσε προβλήματα, αφού αγνόησε καταφανέστατο φάουλ αμυνιτικού της Κύμης που θα μπορούσε να συνοδεύεται από κόκκινη κάρτα ενώ στο 80′ μόνο ο διαιτητής είδε σκόπιμο χτύπημα του Ρόκα σε αντίπαλο και απέβαλε τον παίκτη του Αμπελωνιακού.

Παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” έπαιζαν με 10 παίκτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 1′ λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν το γκολ της πολυπόθητης νίκης με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Αλεξανδρή. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλα από παίκτες, προπονητές και φιλάθλους αφού η σημερινή νίκη σηματοδοτεί την προσπάθεια ολοκληρωτικής αντεπίθεσης που ξεκίνησε η ομάδα με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία.

Αλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής Δ. Καπετανόπουλος, φανερά ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ:

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Γκαμπέτας, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Κούρο, Νάστας, Μπίκος (Μεζίνι), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκα

Κύμη: Μπασινάς, Κόκκος, Μπαρκώζης (Κούτρας), Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Ανέστης, Μπαρούζ, Φαρούκ (Μήτρου), Τσομπάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ