ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ;

ΠΟΥΤΙΝΟ Βλαντιμίρ Πούτιν απασχολεί πολύ τα media τον τελευταίο καιρό, όμως ο κόσμος γνωρίζει πολύ λίγα στην πραγματικότητα για την ζωή του…

Εμείς, σας αποκαλύπτουμε 10 πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζατε για το παρελθόν του.

1. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μεγάλωσε σε ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα μαζί με άλλες τρεις οικογένειες στην Αγία Πετρούπολη (τότε γνωστή ως Λένινγκραντ), και λέει ότι θυμάται να κυνηγά αρουραίους στο κλιμακοστάσιο.

2. Ο παππούς του Πούτιν είχε εργαστεί ως σεφ στο εξοχικό του Λένιν και αργότερα μαγείρεψε για τον Στάλιν αρκετές φορές.

3. Ο Πούτιν πήρε τη μαύρη ζώνη του στο judo όταν ήταν μόλις 18 ετών και ακόμα ασχολείται με το άθλημα το οποίο και περιγράφει ως “φιλοσοφία της ζωής”.

4. Ο Πούτιν αγαπά τα μυθιστορήματα κατασκοπείας και κάποτε δήλωσε “Αυτό που με κατέπληξε περισσότερο απ ‘όλα ήταν πώς προσπάθεια ενός ανθρώπου θα μπορούσε να επιτύχει ότι στρατιές ολόκληρες δεν μπορούσαν.”

5. Ξεκίνησε να εργάζεται στην KGB κατευθείαν μετά το πανεπιστήμιο και πέρασε τη δεκαετία του 1980 βοηθώντας τη Σοβιετική μυστική αστυνομία να προσλαμβάνει άτομα για να κατασκοπεύσουν τη Δύση.

6. Ο Πούτιν αγαπά τα σκυλιά του και ακόμη και τα φέρνει μαζί του σε πολιτικές συζητήσεις. Ορισμένοι λένε πως το κάνει για να τρομάξει τους άλλους ηγέτες του κόσμου.

Περισσότερα  ΕΔΩ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ