ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΛΟΠΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

συλΣυνελήφθη, χθες (01-04-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 28χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν εννέα ναρκωτικά δισκία.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες (01-04-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 33χρονος και ένας 23χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (7,3) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (1,1) γραμμαρίων.

Εξάλλου χθες το βράδυ συνελήφθη στη Λάρισα, από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 36χρονος, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο 22χρονης ημεδαπής και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα.

Τέλος συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02-04-2014) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 28χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράνομη προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, τριών μηνών και (27) ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ