ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Paidia_Poster (Αντιγραφή)Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν, οι δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο δήμο Λαρισαίων καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής να επισκεφθούν τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας και να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής,  παιχνίδια και λαμπάδες που θα δοθούν στις οικογένειες και στα παιδιά των ωφελούμενων.

Παράλληλα όπως τονίζουν στην ανακοίνωση οι πολίτες μπορούν  να ενημερωθούν για το έργο και τον τρόπο λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών. Οσοι ενδιαφέρεστε καλέστε στο 801 11 22 444 και ενημερωθείτε σχετικά με τις διευθύνσεις και το ωράριο λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών που λειτουργούν πανελλαδικά ή επισκεφθείτε το www.koinoniasos.gr και εντοπίστε στην ενότητα χάρτης Δομών τις πλησιέστερες Κοινωνικές Δομές που σας εξυπηρετούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης λειτουργούν σε εθνικό επίπεδο 43 Γραφεία Διαμεσολάβησης, 48 Κοινωνικά Παντοπωλεία, 43 Κοινωνικά Φαρμακεία, 28 Δημοτικοί Λαχανόκηποι, 38 Δομές Παροχής Συσσιτίων, 38 Τράπεζες Χρόνου, 13 Κέντρα Υποδοχής Αστέγων και 6 Υπνωτήρια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ