ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010Σε ανάλυση των υποψηφιοτήτων στο δήμο Λαρισαίων προχώρησε σήμερα ο δικτυακός τόπος aftodioikisi.gr κάνοντας αναφορά στον καθένα από τους 6 υποψηφίους. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Ο νυν δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης ο οποίος εκφράζει την αξιωματική αντιπολίτευση στην ΚΕΔΕ (ΝΔ) θα έρθει το Μάιο αντιμέτωπος και με άλλους «γαλάζιους» υποψήφιους «δικούς» του ανθρώπους.

Το δήμο διεκδικούν δυναμικά η αντιπεριφερειάρχης Ρένα Καραλαριώτου και ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Ντίνος Διαμάντος, οι οποίοι στις δημοσκοπήσεις έχουν ήδη υποσκελίσει τον κ. Τζανακούλη. Και οι δύο προέρχονται από τη Ν.Δ. και είναι εξαιρετικά προβεβλημένοι στην πόλη και στον νομό.

Τον δήμο διεκδικεί, έχοντας σηκώσει «παντιέρα ανεξάρτητου» και ο Έκτορας Νασιώκας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός. Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ο  Απόστολος Καλογιάννης. Στηρίζεται επίσης από μέλη της παλιάς δημοτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και μπαίνει επίσης δυναμικά στη διεκδίκηση του δήμου.

Με τη στήριξη του ΚΚΕ κατεβαίνει υποψήφιος ο Γιώργος Λαμπρούλης. Τέλος, στον ίδιο δήμο, ο Γιώργος Μπαρτζώκης, με αναφορές στον κεντροδεξιό χώρο, ηγείται ξεχωριστής παράταξης».

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ