«ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ»

glayki2δήλωσε ο  Ρ. Κομήτσας μιλώντας σε συγκέντρωση στη Γλαύκη.

Σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας, επικρίνοντας όσους υπόσχονται τα πάντα στους πολίτες με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

«Έφθασαν στο σημείο οι αντίπαλοί μας να λένε ότι θα φροντίσουν να περνάνε οι επαγγελματίες δωρεάν από τα διόδια ή ότι θα προσλάβουν γιατρούς για να στελεχώσουν τις μονάδες υγείας της περιοχής μας. Μάλλον έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι βάζουν υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία ή για την προεδρία κάποιου συνδικαλιστικού φορέα» είπε με νόημα ο δήμαρχος.

Στην ίδια κατεύθυνση υπογράμμισε ότι «αυτές οι λογικές της ανευθυνότητας και της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας μας οδήγησαν στα σημερνά αδιέξοδα και την κρίση αξιών που όλοι βιώνουμε» για να προσθέσει: «εμείς δε μοιράζουμε ψεύτικες υποσχέσεις. Ό,τι λέμε, το έχουμε μελετήσει και είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Δε λέμε άλλα και κάνουμε άλλα».

Ο κ. Κομήτσας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα επιβραβεύσουν το όραμα, το σχέδιο, την αξιοπρέπεια, τη συνέπεια και τη σοβαρότητα όλων των στελεχών παράταξής του απορρίπτοντας όσους πολιτεύονται υπό το λάβαρο του λαϊκισμού και της ανέξοδης κριτικής, δίχως καμία ουσιαστική, εμπεριστατωμένη πρόταση για το καλό του Δήμου Κιλελέρ και των δημοτών του.

Ο δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι μετά την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια η δημοτική αρχή, ο Δήμος Κιλελέρ έχει απαλλαγεί τα χρέη των 4,2 εκατ. ευρώ και είναι από τους πλέον νοικοκυρεμένους σε όλη τη χώρα. « Αυτή την πολιτική της νοικοκυρεμένης διαχείρισης και του προγραμματισμού για κάθε έργο και παρέμβαση θα συνεχίσουμε και στη νέα περίοδο. Ωστόσο, θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες, απαλλαγμένοι από τη θηλιά του χρέους, να υλοποιήσουμε παρεμβάσεις στα χωριά μας για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα του κόσμου» είπε ο κ. Κομήτσας.

Κλείνοντας εξήρε το ήθος, τη διάθεση για προσφορά και τη δυναμική παρουσία στη Γλαύκη και τα Νάματα των υποψηφίων τοπικών συμβούλων της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών», κ.κ. Γκουντουβά – Σαρακατσιάνου Δέσποινας, Κώστα Ζηνούλη, Νίκου Μπατρακούλη και Χαράλαμπου Σωτάκη, όπως και των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων από τη Γλαύκη και τα Νάματα, κ.κ. Γρηγόρη Τζιότζιου και Γιώργου Κουρδή αντίστοιχα, καλώντας τους να δώσουν έναν ήρεμο εκλογικό αγώνα με νηφαλιότητα και επιχειρήματα για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ