ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΠΛΗΡΗΣ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΑΤΖΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσκεψη στη συνοικία  Καρκαντζί του Αμπελώνα, πραγματοποίησαν το απόγευμα της δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Συν Πολιτεία – Στροφή στον Πολίτη”.

Οι κάτοικοι της περιοχής συζήτησαν με τον κ. Σαρχώση τα προβλήματα της συνοικίας που δεν  είναι και λίγα. Οι  δρόμοι βρίσκονται σε χείριστη κατάσταση . Πεζοδρόμια δεν υπάρχουν, η καθαριότητα βρίσκεται  στο μηδέν και όσο για τα νερά της βροχής  οι περισσότεροι κάτοικοι φροντίζουν  να βρουν τρόπο να τα απομακρύνουν για να έχουν  πρόσβαση στο σπίτι τους. Τα αγριόχορτα έχουν πνίξει την περιοχή και η πρόσβαση στην  φθαρμένη παιδική χαρά είναι δύσκολη έως αδύνατη  από τα παιδιά της γειτονιάς.

Η όλη κατάσταση είναι πραγματικά τραγική και η εγκατάλειψη φαίνεται σε κάθε δρόμο  σ΄όλη την συνοικία….

Οι μητέρες της γειτονιάς είπαν  ότι τα παιδιά μας δεν θέλουμε να  μεγαλώσουν σ΄ένα τέτοιο περιβάλλον μιζέριας και εγκατάλειψης. Ο τόπος μας πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο κ. Σαρχώσης πραγματικά προβληματισμένος και κατάπληκτος συμφώνησε με τις απόψεις των κατοίκων και τους διαβεβαίωσε για τις προθέσεις της “Συν Πολιτείας”  για ουσιαστικές παρεμβάσεις  στην οδοποιία, καθαριότητα και στην αποχέτευση των όμβριων υδάτων  που θα οδηγήσουν στην ανακούφιση της καθημερινότητάς των προσφέροντας  καλύτερη ποιότητα ζωής σ΄ όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ