«ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

διαμαν (Αντιγραφή)«Φτάνει πια! Όχι άλλη υποκρισία. Κάποιοι επικαλούνται το νέο ήθος αλλά, στην πράξη δεν το υπηρετούν. Γιατί, μάλλον, έτσι έχουν μάθει από την πολύχρονη επαγγελματική ενασχόληση τους με τα κοινά. Χρησιμοποιούν τα προνόμια λόγου και μέσων ενός δημόσιου αξιώματος που κατέχουν για να μετατεθούν πολιτικά και να καταλάβουν άλλο αξίωμα. 

Δεν σέβονται τους συνυποψηφίους τους. Με την ιδιότητα της  Αντιπεριφερειάρχη έχουν το καταχρηστικό, από πλευράς δεοντολογίας, προνόμιο να διαμορφώσουν τα εκλογικά τμήματα και να έχουν στη διάθεσή τους εκλογικούς καταλόγους αρκετές ημέρες πριν, την ίδια στιγμή που οι συνυποψήφιοί τους δεν μπορούν να τους έχουν», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Ντίνος Διαμάντος.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, στις 24.04.2014, αναφέρεται ξεκάθαρα το πώς καλούνται οι αντιπεριφερειάρχες να χειριστούν τη συγκρότηση των εκλογικών καταλόγων. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην κατεπείγουσα εγκύκλιο με αρ.πρωτ. 16434, προς τους κ. κ. Αντιπεριφερειάρχες  της Περιφερειακής Ενότητας της έδρας των νομών, «Σας αποστέλλουμε σε οπτικό (CD) την ηλεκτρονική εφαρμογή “Διαχείριση Καθορισμού Εκλογικών Τμημάτων”. Ο σκοπός αυτής της εφαρμογής είναι η διευκόλυνση του καθορισμού των εκλογικών τμημάτων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές 2014, ώστε να επιταχυνθεί και η εκτύπωση από τη Δ/νσή μας των εκλογικών καταλόγων ανά τμήμα, και η ενημέρωση του «Μάθε που ψηφίζεις» με τον αριθμό του εκλογικού τμήματος για όλους τους εκλογείς σας.

Μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείτε:

  1. Να προβείτε σε εκτύπωση αντιγράφων των εκλογικών καταλόγων ενός μεμονωμένου Δήμου, Δημοτικής Ενότητας ή Εκλογικού Διαμερίσματος ή Συνοικισμού αυτού (όπου υπάρχει)
  2. Να αναζητήσετε την εγγραφή οποιουδήποτε εκλογέα της περιοχής ευθύνης σας
  3. Να εκτυπώσετε τον πίνακα κατανομής του εκλογικού σώματος («Δύναμη Εκλογέων») κατά Εκλογικό Διαμέρισμα – Συνοικισμό όλων των Δήμων της περιοχής ευθύνης σας, προκειμένου να διευκολυνθείτε στον κατ’ αρχήν καθορισμό των εκλογικών τμημάτων της περιοχής σας

 

«Υποτιμούν τους πολίτες. Οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν και να μην αναζητούν ασπίδα προστασίας από τη θέση τους, φέρνοντας σε δύσκολη θέση και άλλους»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ