ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

συλλήψειςΣυνελήφθη, σήμερα  (06-05-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 49χρονος κτηνοτρόφος, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη να απασχολεί παράνομα στην κτηνοτροφική μονάδα του, εκτροφής αιγοπροβάτων έναν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ το μήνα.

Επιπλέον, συνελήφθη ο υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν άδεια διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας.

Από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε σήμερα ακόμη μία σύλληψη κτηνοτρόφου για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε  σήμερα (06-05-2014) το μεσημέρι σε μονάδα εκτροφής αιγοπροβάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, συνελήφθη ο 60χρονος, ιδιοκτήτης, διότι κατελήφθη να απασχολεί παράνομα έναν 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των (500) ευρώ το μήνα.

Επιπλέον, συνελήφθη και ο υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως εξακριβώθηκε στερούνταν άδειας διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας.

Επίσης σήμερα το πρωί συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 35χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κλοπή.

Εξάλλου χθες συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας άλλος 35χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απόπειρα κλοπής.

Επίσης είχαμε και δύο νέες συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα χθες συνελήφθη ένας 55χρονος, διότι ως πρόεδρος επιχείρησης δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (88.685,02) ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σήμερα το πρωί συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της ένας 36χρονος διότι ως επιχειρηματίας δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (90.701,71) ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ