ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ

dhmosx (Αντιγραφή)Τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Λάρισας της Ν.Δ. επισκέφθηκε ο Επίτιμος Αρχηγός  ΕΛ.ΑΣ. και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημ. Παπαευθυμίου, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας κ. Γεωργ. Ζιαράγκα  και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εμείς οι Θρακιώτες του Έβρου, από όπου κατάγομαι, δίνουμε το παρόν όταν μας καλεί η Πατρίδα. Έδωσα το παρών στο πρώτο μεγάλο κάλεσμα να υπηρετήσω την Πατρίδα σαν Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας την περίοδο 2006-2008 και φυσικά δίνω το παρών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού να στρατευθώ στην μεγάλη προσπάθεια της παράταξης για την αναγέννηση της  Ελλάδας.

Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων δίνοντας με αυταπάρνηση, τις γνώσεις και την εμπειρία μου και βάζοντας τη σφραγίδα σε δύο μεγάλα θέματα της Ελλάδας.

-Την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών πολιτικών και κονδυλίων για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου μέσω της επιστροφής των νέων από τα μεγάλα αστικά κέντρα στην ύπαιθρο της παραγωγής και της δημιουργίας.

– Την διασφάλιση εκείνων των Ευρωπαϊκών πολιτικών που θα βάλουν φρένο στην αχαλίνωτη είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, θέμα στο οποίο η Ευρώπη πρέπει να δώσει όπως οφείλει και πολιτική και οικονομική στήριξη σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που αποτελεί τα φυσικά σύνορα της Ευρώπης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014  κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών  της Ν.Δ. αποτελούμενο από τους Χριστίνα Χαλιλοπούλου Χριστίνα, Ιλιά Καράνταη, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Αθανάσιο Λιούτα και Ιωάννα Καλαντζάκου  θα παραχωρήσει στις 18:30 μ.μ Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε., στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. (Κουμουνδούρου 24-1ος όροφος)  και στη συνέχεια θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τη Νομαρχιακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ