ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ

ΠΕπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στον Τύρναβο όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν χρησιμοποιώντας βία τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας για να διαμαρτυρηθούν για την πραγματοποίηση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην πλατεία του Τυρνάβου.Οι αστυνομικοί με τα γκλόμπς χτύπησαν και κάποιους διαδηλωτές, ενώ τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση λόγω της παρέμβασης των ψυχραιμοτέρων.

Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές που βρίσκονται σε αστυνομικό κλοιό, επί της οδού Πολυτεχνείου, φωνάζουν αντιφασιστικά συνθήματα.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμος παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητη στον Τύρναβο η Χρυσή Αυγή έδωσε ρεύμα για τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις της Χ.Α.

Πάντως όσοι από τους δημοτικούς συμβούλους ή και τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στη διαδήγλωση επιχείρησαν να βρουν το δήμαρχο ή αντιδημάρχους για να διαμαρτυυρηθούν και να απαιτήσουν να σταματήσει την παροχή ρεύματος δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους αφού δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

Μετά από διαμαρτυρίες δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων, σταμάτησε η παροχή ρεύματος από το δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ