ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ

κομητσαςΚλίμα τρομοκρατίας στον Δήμο Κιλελέρ καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών», Ρίζος Κομήτσας, τονίζοντας ότι οι πολίτες δέχονται φοβερές πιέσεις, εκφοβισμούς ακόμη και απειλές από ανθρώπους της παράταξης Νασιακόπουλου, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να υφαρπάξουν την ψήφο του κόσμου.

Ειδικότερα, ο κ. Κομήτσας σημειώνει σε δήλωσή του:

« Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών από τους πολίτες του Δήμου μας για απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές από ανθρώπους της παράταξης Νασιακόπουλου, που μας γυρνάνε χρόνια πίσω, που μόνο τιμή δεν περιποιούν στη δημοκρατική παράδοση του τόπου μας.

Είναι δέσμιος ο κ. Νασιακόπουλος ακραίων στοιχείων και ¨πωρωμένων¨ ατόμων, που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο μας σε ορμητήριο εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων. Αυτοί οι άνθρωποι ετοιμάζονται να κάνουν τον Δήμο μας «μαγαζάκι» τους, τον έχουν ήδη χωρίσει σε «φιλέτα», από τα οποία προσδοκούν να αποκομίσουν μεγάλα οφέλη.

Είναι τέτοια η όρεξή τους για εξουσία, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, που δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να υφαρπάξουν την ψήφο του κόσμου. Από πιέσεις και εκφοβισμούς μέχρι απειλές και προσβολές κατά των δημοτών μας.

Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι άλλοι υποψήφιοι του κ. Νασιακόπουλου, που φωτογραφίζονται με καμάρι με στελέχη της κυβέρνησης και έχουν την αμέριστη υποστήριξη κυβερνητικών βουλευτών και των γραφείων τους. Λειτουργώντας ως βασιλικότεροι του βασιλέως, θέλουν κάνουν τον Δήμο Κιλελέρ το μακρύ χέρι της κυβέρνησης στην περιοχή μας, το απόλυτο φερέφωνό της. Αυτός είναι ο σκοπός του και γι’ αυτόν εργάζονται μέρα και νύχτα οι υποτακτικοί των τροϊκανών και της πολιτικής, που έχει διαλύσει την κοινωνία μας, που έχει οδηγήσει στην ανεργία και τη φτώχια εκατομμύρια Ελλήνων.

Εμείς, στην «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Κιλελέρ, δηλώνουμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση ότι δε θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν τον Δήμο μας σε βιλαέτι τους, να ισοπεδώσουν όσα με τόσο κόπο χτίσαμε όλοι μαζί.

Η τρομοκρατία τους δε μας τρομάζει, αντίθετα ατσαλώνει τη θέλησή μας.

Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι και με την ψήφο μας τους δίνουμε την απάντηση που τους πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ