ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ;

αστυνΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, όπως μαθαίνουμε, οι διαδικασίες αναδιάταξης των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες φέρνουν δραματικές μειώσεις στον αριθμό των αστυνομικών τμημάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μεταξύ των τμημάτων που πρόκειται να καταργηθούν και η δύναμή τους να μεταφερθεί στην έδρα του νομού, είναι και το Αστυνομικό Τμήμα του Τυρνάβου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σχεδιασμό που γίνεται βάσει των επιταγών για μείωση των λειτουργικών εξόδων της Ελληνικής Αστυνομίας και, χωρίς καμία υπερβολή, αν ισχύσει, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα λόγω αύξησης της εγκληματικότητας σε μια περιοχή που ήδη, και με την παρουσία αστυνομικής δύναμης, αντιμετωπίζει πρόβλημα με καθημερινά φαινόμενα κλοπών, κυρίως στις αγροτικές περιοχές.

Αλλωστε είναι βέβαιο ότι μια περιοχή όπως αυτή που επόπτευε το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, από τη Φαλάνη μέχρι το Βλαχογιάννι, δεν μπορεί να αστυνομευθεί από τη Λάρισα.

Και φυσικά εδώ γεννάται το ερώτημα: Γνωρίζουν ή όχι οι τοπικές αρχές το σχεδιασμό; Και αν τον γνωρίζουν που είναι το πλέον πιθανό, τί έχουν κάνει μέχρι σήμερα για να τον αποτρέψουν;

Το βέβαιο είναι ότι απαιτείται άμεση αντίδραση από όλους ώστε να αποτραπεί η υλοποίηση του σχεδιασμού της ΕΛΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ