ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ανακοίνωση – καταγγελία της παράταξης του Απ. Καλογιάννη

καλογιαννηςH Συμπαράταξη Λαρισαίων καταγγέλλει στην κοινωνία της Λάρισας την προσπάθεια διοργάνωσης δημόσιας προεκλογικής συγκέντρωσης  του συνδυασμού της κ. Καραλαριώτου στην περιοχή Νταμάρια της Νέας Σμύρνης, το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή της εκλογικής αναμέτρησης.

Η αδιανόητη αυτή ενέργεια, που μας θυμίζει δυστυχώς άλλες εποχές, συνιστά κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας αλλά και καταπάτηση κάθε έννοιας δεοντολογίας και πολιτικού πολιτισμού.

Μετά από καταγγελίες κατοίκων της Νέας Σμύρνης, που καλούνταν από αυτοκίνητο με ντουντούκα στην προεκλογική συγκέντρωση της κ. Καραλαριώτου, ενημερώσαμε ως οφείλαμε τις εισαγγελικές αρχές.

Περιπολικό της αστυνομίας έφτασε στην περιοχή και διαπιστώθηκε ότι είχε οργανωθεί ο χώρος για την πραγματοποίηση προεκλογικής συγκέντρωσης (ύπαρξη μικροφωνικής εγκατάστασης, οργάνωση χώρου με καρέκλες κ.α.). Την ώρα δε που έφτασε το περιπολικό της Αστυνομίας, στην περιοχή κινούνταν πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού της Καραλαριώτου, όπως οι κ.κ. Αντ. Πράπας και Μιχ. Τσακίρης καθώς και άλλοι υποψήφιοι.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να υπενθυμίσουμε,  ότι η εκλογική νομοθεσία απαγορεύει ρητώς οποιαδήποτε δημόσια προεκλογική εκδήλωση την παραμονή κάθε εκλογικής αναμέτρησης. Το γεγονός είναι πρωτόγνωρο και υποδηλώνει τον πανικό της κ. Καραλαριώτου.

Βεβαίως, ενώπιον των αστυνομικών αρχών, η προεκλογική εκδήλωση βαφτίστηκε  «γάμος», στον οποίο προφανώς είχαν κληθεί τα πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού της κ. Καραλαριώτου και φυσικά η ίδια, η οποία ωστόσο την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παραστεί.

Καταγγέλλουμε στην δημοκρατική κοινωνία της Λάρισας, την παραβίαση κάθε έννοια νομιμότητας και δεοντολογίας από την πλευρά του συνδυασμού της κ. Καραλαριώτου.

Λυπούμαστε εκ μέρους της.  Ζητάμε, εκ μέρους της, συγγνώμη από  τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του Δήμου Μας.

Είμαστε σίγουροι ότι το βράδυ της Κυριακής θα της δώσουν τη δική τους απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ