ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

SERBOI1 (Αντιγραφή)Στην άμεση κινητοποίηση των μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Λάρισας, για τη συλλογή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών στη γειτονική Σερβία, στοχεύει η πρωτοβουλία ομάδας εθελοντών για την παροχή βοήθειας στη δοκιμαζόμενη χώρα. Αντιπροσωπεία Σέρβων της ομάδας εθελοντών, συνοδευόμενη από τον επιχειρηματία και αντιπρόεδρο του ΣΘΕΒ, Ευάγγελο Κούρτη,

συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, Δημήτρη Αδάμ, προκειμένου να συμμετέχουν και τα μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας σε τούτη την προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι ο κ.Κούρτης διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Σερβία και έχει αναπτύξει εμπορική δραστηριότητα στη γειτονική χώρα.

Στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία, την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο «Χατζηγιάννειο», με συμπαραστάτες της εκδήλωσης την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας, τον ΣΘΕΒ και τον Ερυθρό Σταυρό. Στη συναυλία θα τραγουδήσει ο  Βασίλης Κούρτης, στο βιολί θα είναι ο Χρήστος Γκουλέτσιος  και στο πιάνο ο μόλις 7,5 ετών Έκτορας Καράντζιος-Παπαιωάννου. Στη συναυλία θα παραβρίσκεται και ο Πρέσβης της Σερβίας.

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στο κατάστημα της οδού Παναγούλη 9, όπου και συγκεντρώνεται η βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς, ενώ θα πωλούνται εισιτήρια και στο «Χατζηγιάννειο», την ημέρα της συναυλίας. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν επίσης για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στη Σερβία.

ΣΤΟΝ ΣΘΕΒ

SERBOI2 (Αντιγραφή)Για το θέμα των πλημμυροπαθών της Σερβίας και τη φιλανθρωπική συναυλία, που πρόκειται να γίνει στη Λάρισα, την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ τα μέλη της ομάδας εθελοντών, που την οργανώνουν, οι Νένα Τζιόκοβιτς και Άντρια Κατσέλου, με πρωτοβουλία του  επιχειρηματία και Αντιπροέδρου του ΣΘΕΒ κ. Ε. Κούρτη, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ κ. Απόστολο Δoντά και τα στελέχη του Συνδέσμου κκ Ελ. Καματέρη και Γ. Παπακανάκη.

Tα μέλη της Εθελοντικής ομάδας στήριξης του Σερβικού λαού ζήτησαν τη στήριξη του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Απόστολου Δοντά και των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ τόσο για τη συγκέντρωση βοήθειας σε είδη (τρόφιμα, νερό, είδη καθαριότητας κλπ) όσο και για συμμετοχή τους στην συναυλία της Παρασκευής προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απ. Δοντάς στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Φορέα τόνισε πώς ο Σύνδεσμος διαχρονικά στηρίζει πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης συνανθρώπων μας ιδιαίτερα αυτών που έχουν πληγεί από φυσικά αίτια και διαβεβαίωσε πως θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ