ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

skoypidiaΓια τα καλά ένιωσαν στο πετσί τους όσοι επιχείρησαν χθες και προχθές να πιουν έναν καφέ στα κεντρικά καταστήματα του Τυρνάβου, την εκδικητική απόφαση του απερχόμενου δημάρχου να σταματήσει αμέσως μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, την κυριακάτικη αποκομιδή των απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης, .

Η βρώμα και η δυσωδία που ανέδυαν οι υπερπλήρεις από απορρίμματα κάδοι ήταν τέτοια που ανάγκασε αρκετούς να αφήσουν στη μέση τον καφέ ή το ποτό τους και να αναζητήσουν άλλα σημεία για την ξεκούρασή τους.

Φυσικά ένα ερώτημα κυριαρχούσε στα στόματα όλων: «Γιατί τώρα αμέσως μετά τις εκλογές και γιατί τώρα κατάλαβε ο δήμαρχος ότι δεν υπάρχει προσωπικό και χρήματα όπως έγραφε στην επιστολή που έστειλε στους επαγγελματίες ή ότι η κυριακάτικη αποκομιδή είναι παράνομη όπως έλεγε στην απάντησή του στην παρέμβαση του νέου δημάρχου.

Όπως και να το κάνουμε όμως η ενέργεια του δημάρχου προκαλεί σοβαρά προβλήματα εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία ειδικά τώρα το καλοκαίρι και όπως και να τη δει κανείς είναι απαράδεκτη αφού συνέβη αμέσως μετά την ήττα του κ. Μαλάκου στις εκλογές της 25ης Μαϊου.

Εξυπακούεται ότι μπορεί να την αλλάξει άμεσα και να αναζητήσει τρόπους να πληρωθούν οι ελάχιστοι εργαζόμενοι για τις ελάχιστες ώρες που θα χρειαστεί να δουλέψουν τις Κυριακές μέχρι τέλος Αυγούστου που θα έχει αυτός την ευθύνη διοίκησης του δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ