ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΤΕΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

7ΗΙΜια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την εγκατάλειψη του βρέφους που βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ταράτσα κτιρίου στη Ριζούπολη. Η μάνα του μωρού σκηνοθέτησε την εγκατάλειψη με τον αδελφό της

Αρχικά όλοι πίστευαν πως το μωρό το εγκατέλειψε στο σημείο μια άγνωστη γυναίκα. Ομως όπως αποκαλύφθηκε το είχε εγκαταλείψει η 19χρονη μάνα του που μένει σε διπλανό σπίτι.

Η νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδι εκτός γάμου καθώς ο σύντροφός της την εγκατέλειψε. Απελπισμένη όπως ήταν αποφάσισε να σκηνοθετήσει την εγκατάλειψη του παιδιού της με τη βοήθεια του αδελφού της προκειμένου αυτο να καταλήξει σε ίδρυμα και ίσως σε κάποια ανάδοχη οικογένεια.

Ετσι λοιπόν ο αδελφός της πήρε το μωρό, το έβαλε στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου και ειδοποίησε την αστυνομία ότι τάχα άκουσε τα γοερά του κλάματα και το βρήκε.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα στην αστυνομία έφτασε το ΕΚΑΒ στη γειτονιά της Ριζούπολης και το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διαπιστώθηκε οτι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Οι αστυνομικοί ωστόσο κατάλαβαν από την αρχή οτι κάτι δεν πήγαινε καλα. Προσήγαγαν τον 20χρονο και την 19χρονη μάνα στο τμήμα όπου εκεί τα δύο αδέλφια “έσπασαν” και ομολόγησαν τη σκηνοθεσία της εγκατάλειψης.

Και οι δυο έχουν συλληφθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Newsit.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ