ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ”

aimod1 (Αντιγραφή)Ξεκίνησε την Πέμπτη με επιτυχία από τα Δελέρια, συνεχίζεται την Παρασκευή στη Ροδιά και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 22-6-2014, στον Αμπελώνα το 1ο τακτικό τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή οργανώνει ο Σύλλογος “Η ΕΛΠΊΔΑ” για την κάλυψη των αναγκών για αίμα που τώρα το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα αυξημένες στα νοσοκομεία.

Στην αιμοδοσία της “ΕΛΠΊΔΑΣ’ στα Δελέρια προσήλθαν πάνω από 25 άτομα και έδωσαν αίμα τα 21. Ανάλογη προσέλευση αναμένεται την Παρασκευή στη Ροδιά, ενώ ο Σύλλογος ελπίζει ότι την Κυριακή στον Αμπελώνα θα προσέλθουν πάνω από 100 παλιοί και νέοι εθελοντές Αιμοδότες.

“Ας βοηθήσουμε, επομένως, όλοι, ώστε ο αριθμός των φιαλών αίματος που θα συγκεντρωθεί στις αιμοδοσίες αυτές, να υπερβεί κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των οργανωτών. Γιατί το αίμα σώζεις ζωές!!!

aimod2 (Αντιγραφή)Το ενθαρρυντικό με τις αιμοδοσίες της “ΕΛΠΊΔΑΣ” είναι ότι κάποιοι εθελοντές αιμοδότες προσέρχονται με τα παιδιά και τα εγγόνια τους και έτσι από την τρυφερή παιδική τους ηλικία τα εισάγουν στη διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Μπράβο τους!!!”, σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Απ. Παπαϊωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ