ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

OLYMPOS (Αντιγραφή)Ανεβαίνει η αδρεναλίνη  των εκατοντάδων αθλητών και επισκεπτών και όλοι οι δρόμοι, πλέον, οδηγούν στον Κοκκινοπηλό Ολύμπου ,που είναι  ο τόπος διεξαγωγής του  επόμενου συγκλονιστικού Μαραθώνιου στον Όλυμπο  ,δηλ. του “3ου FAETHON OLYMPUS MARATHON 2014 -Απ. Τσουρέκας”,

που θα γίνει στις 13 Ιουλίου 2014 και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον Ελληνικών και Ξένων Μέσων Ενημέρωσης, κατακτώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών, που για φέτος ξεπερνά κάθε πρόβλεψη, αφού οι συμμετοχές  υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι.

Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο ,αφού υπάρχει άψογη φιλοξενία ,εξαιρετική διοργάνωση και στήριξη του αγώνα από εκατοντάδες εθελοντές ,που θα είναι διάσπαρτοι σε όλο το μήκος της διαδρομής των 44 Km ,έντονος συναγωνισμός, μοναδικά τοπία  κ.ά. . ( Πληροφορίες : www.faethonolympusmarathon.gr)

Πρόκειται  για έναν από τους πιο σκληρούς Μαραθώνιους  μεγάλου υψομέτρου (Sky Running) για  την Ελλάδα ,αλλά και διεθνώς  , που διοργανώνεται για 3η φορά  από την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα ,με υπεύθυνο Φορέα , για φέτος ,τον ΧΟΣ Σπαρμού ,γι’ αυτό και  το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” , στηρίζει με όλο το δυναμικό του ,τόσο την προετοιμασία ,όσο και την προώθηση του γεγονότος ,ως αθλητικού ,πολιτισμικού και τουριστικού για την περιοχή του Θεσσαλικού Ολύμπου, όπως έκανε και πέρυσι  και ανέλαβε την επικοινωνιακή πολιτική  του σημαντικού για την Ελλάδα αγώνα , μέσα από τα ΜΜΕ ,τα Κοινωνικά Δίκτυα ,τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας ,αλλά και το εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ