ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε κεντρικό σύνθημα “Να πάρουν πίσω το νόμο για την αξιολόγηση-Κανένας σε διαδικασία αυτοαξιολόγησης”, εκπρόσωποι του συνδικάτου ΟΤΑ ν.Λάρισας, του συλλόγου υπαλλήλων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας καθώς και συνδικαλιστές από το χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης πραγματοποίησαν το πρωί σχετική παράσταση διαμαρτυρίας , στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ οι συνδικαλιστές επανέλαβαν για μια  ακόμη φορά  την πρόθεσή τους για μη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και κάλεσαν όλους τους συναδέλφους τους να μην προχωρήσουν σε αυτοαξιολόγηση, της οποίας καταληκτική ημερομηνία είναι η σημερινή(15/7).

Κλείνοντας οι συνδικαλιστές κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει την προσφυγή στη δικαιοσύνη που πρωτόδικα έκρινε παράνομη την αποχή- απεργία διαρκείας της ΑΔΕΔΥ και κατήγγειλαν «… τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες  ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ και Δημοσιοϋπαλληλικής Ανατροπής για παραπομπή του θέματος στις καλένδες.»

Το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας παρέλαβε η Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλλιόπη Γερακούδη, η οποία και διαβεβαίωσε για την προώθησή του στο αρμόδιο υπουργείο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ