Ο Β. ΕΞΑΡΧΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε και τον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου

exarxos (Αντιγραφή)Σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014, στο Δημοτικό Κατάστημα Σαρανταπόρου (Χάνι Χατζηγώγου) πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του ΕΛΓΑ με τον Δήμο Ελασσόνας, ενημέρωση των αγροτών για την προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι, με την χρήση αντιχαλαζικού διχτυού.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.Βασίλειος Έξαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, επισημαίνοντας ότι είναι ένας από τους υγιέστερους οικονομικά οργανισμούς του Δημοσίου Τομέα.

Την ενημέρωση στους αγρότες  παρείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΛΓΑ, οι οποίοι ανέλυσαν την διαδικασία χορήγησης αντιχαλαζικού διχτυού για την προστασία των καλλιεργειών, αναφέροντας και τα απαραίτητα, για την αίτηση, δικαιολογητικά.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση όπου οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την λειτουργία του ΕΛΓΑ στους υπηρεσιακούς του παράγοντες.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας κ.Μιχάλης Λιόντος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ κ.Κώστας Καραμπάτσας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογών του ΕΛΓΑ κ. Κώστας Τσιαμπάς, ο Υπάλληλος της Δ/νσης Εφαρμογών του ΕΛΓΑ κ.Ιωάννης Μπουρντάς, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ελασσόνας κ.Ιωάννης Δραγατσίκης, ο Αντιδήμαρχος Ορεινών Όγκων του Δήμου Ελασσόνας κ.Ιωάννης Νάνος, Πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ κ.Θεόδωρος Μηνάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας και πρώην Δήμαρχος Σαρανταπόρου κ.Αθανάσιος Κλεισιάρης  και πλήθος αγροτών.

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

xalazi (Αντιγραφή)Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την πορεία των εκτιμητικών διαδικασιών από τις χαλαζοπτώσεις του Μαΐου στην περιοχή του Τυρνάβου, από τον πρόεδρο και από μέλη του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου και να εκφράσει για μια ακόμη φορά την πεποίθεσή του ότι θα υπάρξουν δίκαιες αποζημιώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ