Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΞεκίνησε πριν από λίγες μέρες η λειτουργία μαγνητικής πύλης στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου της Λάρισας, σε μια προσπάθεια της επιτροπής διοίκησης του Μεγάρου να θωρακιστεί ο χώρος και να εκμηδενιστούν οι προσπάθειες τέλεσης εγκληματικών ενεργειών, αλλά και οι φάρσες που εμποδίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των δικαστηρίων.

Με αφορμή τη λειτουργία της μαγνητικής πύλης ασφαλείας στη κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, και κάποια παράπονα που ακούστηκαν από δικηγόρους για την υποχρέωσή τους να περνάνε και οι ίδιοι από την πύλη, η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής και Προϊστάμενο του Εφετείου Λάρισας κ. Ναπολέοντα Ζούκα, με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους δικηγόρους για τα εξής:

“• Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι την 15-09-2014 λόγω της μικρότερης προσέλευσης, η είσοδος των δικηγόρων θα γίνεται μέσα από την μαγνητική πύλη.

• Με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους και την αύξηση της προσέλευσης, η είσοδος θα γίνεται παράπλευρα της μαγνητικής πύλης με επίδειξη της δικηγορικής ταυτότητας.

Η διοίκηση ζητά την κατανόηση των δικηγόρων ενόψει και του διακυβεύματος της ασφάλειας όλων και της απρόσκοπτης λειτουργίας των Δικαστηρίων της Λάρισας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ