ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

tyrnabos (Αντιγραφή)Με περίσσια αισιοδοξία έγινε η πρώτη προπόνηση του Τυρνάβου στο γήπεδο του Τυρνάβου.  Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο έδωσαν σύσσωμοι το παρόν στην προπόνηση της ομάδας του Τυρνάβου, πλην των δικαιολογημένων απόντων Μούσα, Νταντίδη και Σολφερίνο.

Η συνάντηση ξεκίνησε με ομιλία του προπονητή Άγγελου Διγκόζη προς τους ποδοσφαιριστές, ο οποίος τους καλωσόρισε στην ομάδα ευχόμενος μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Ποδοσφαιριστές, προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας παραθέσαν και συνέντευξη στους δημοσιογράφους που ήρθαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας.

Πρώτος μίλησε ο Καραμανλής ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε παλιούς και νέους συμπαίκτες και προπονητές, τοποθέτησε τον πήχη της ομάδας στα υψηλά περσινά επίπεδα ευελπιστώντας σε μια ανάλογη ή και ακόμα καλύτερη φετινή πορεία.

Μετά την σκυτάλη πήρε ο Γεωργίου, ο οποίος πέρυσι ήταν από τους διακριθέντες σε ολόκληρη τη Football League. Από τη μεριά του ο Άκης αναφέρθηκε στη δυσκολία που αναμένεται να έχει ο φετινός βόρειος όμιλος, με την ύπαρξη πολλών και ιστορικών ομάδων. Έπειτα ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές μια υγιή χρονιά και υποσχέθηκε οι παλιοί να βοηθήσουν τα νέα αποκτήματα να εγκλιματιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα του Τυρνάβου. Τέλος, στόχο έβαλε την καλή προετοιμασία της ομάδας ώστε να είναι έτοιμοι για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση, αφού ως γνωστό η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Σειρά να μιλήσει στους δημοσιογράφους πήρε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Κισκαμπάνης. Γνώστης της λειτουργίας των ομάδων, από την πολυετή θητεία του, επισήμανε τη σημασία των play off και των play out που θα δημιουργήσουν μια μακρόχρονη αγωνιστική περίοδο ευελπιστώντας να κυλήσουν όλα ομαλά ως προς το κομμάτι της υγείας των ποδοσφαιριστών. Τόνισε δε, τη σημαντικότητα του να υπάρχει σταθερότητα, πειθαρχία και υπακοή στον προπονητή της ομάδας.

Τελευταίος για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Χαλούλος. Ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής επισήμανε όπως και οι προηγούμενοι τη σημασία μιας υγιούς χρονιάς χωρίς τραυματισμούς όπως και για τη δυσκολία του ομίλου. Πρόσθεσε όμως τον επαγγελματισμό της διοίκησης του Τυρνάβου που βλέπει ότι κάνει σταθερές και συντονισμένες κινήσεις.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης επισήμανε ότι η ομάδα του Τυρνάβου είναι μια καινούργια ομάδα η οποία ξεκινάει με φιλοδοξίες, όνειρα και στόχους. Αναγνωρίζει τη δυσκολία που θα έχει φέτος η ομάδα στη Football league και παρόλο αυτά οριοθετεί τους στόχους όπως και πέρυσι, μια γρήγορη παραμονή.

Ρωτόντας τον για την επιτυχημένη πορεία πέρυσι, αποκάλυψε ότι το μυστικό του είναι η συχνή εναλλαγή ενδεκάδων κρατώντας έτσι όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμους. Τέλος, ο κόουτς παίνεψε την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση για την ομάδα Νέων και αφουγκράστηκε τη φιλοσοφία του προέδρου κ. Μπρέζα για το μακροχρόνιο σχεδιασμό μιας ομάδας αμιγώς από τοπικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο πρωτομάστορας αυτής της προσπάθειας, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλης Μπρέζας.

Λιτός και περιεκτικός είπε στους δημοσιογράφους ότι η ομάδα είναι πιο ενισχυμένη από πέρυσι και πως αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει όμως είναι η ομάδα Νέων που την αποκάλεσε και “Μεταγραφικό ΜΠΑΜ”. Η επιλογή των καλύτερων νεαρών ποδοσφαιριστών από όλο τον νομό Λάρισας, δείχνει ένα σωστό μακροχρόνιο σχεδιασμό για την Π.Α.Ε. που ευελπιστεί σε μερικά χρόνια να στελεχώσουν την αντρική ομάδα.

Όσον αφορά το γήπεδο, κατέστησε σαφές ότι η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ήταν η πρώτη ομάδα που κατέθεσε πρόταση για χρησιμοποίηση του γηπέδου Αλκαζάρ και εδώ και τρεις μήνες έχει πάρει τα έγγραφα του παραχωρητηρίου, τα οποία κατατέθηκαν στην Ε.Π.Ο και στην Football League και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ